ДОМЕН в продаже

Найти рецепт  

   

Все ваше sa  

   

Войти  

   

Интересное lin  

   

Оригинальные котлетки.

•              300 грамм фарша мясного

•              100 грамм сыра

•              Луковица

•              1 яйцо

•              20 грамм манной крупы

•              Перепелиные яйца

•              Специи.

Сыр натереть на средней терке. Лук измельчить. Добавить в фарш сыр, лук, крупу, яйцо, специи, перемешать. Сформовать котлеты, сделав в каждой углубление, выложить на противень углублением вверх (я предварительно слегка обжарила котлеты на растительном масле). Запечь в духовке при 200 град примерно 40 мин. За 10 мин. до готовности вбить в углубления по перепелиному яйцу. Подавать с овощным гарниром.

{source}
<?php
    <?php global $sape; echo $sape->return_links(2);
?>---
<?php
    <?php global $linkfeed; echo $linkfeed->return_links(2);
?>
<script type="text/javascript"><!--
google_ad_client = "pub-1605707951222170";
/* 728x90, создано 09.08.09 */
google_ad_slot = "0224671925";
google_ad_width = 728;
google_ad_height = 90;
//-->
</script>
<script type="text/javascript"
src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js">
</script>
{/source}

 

Original cutlets.

 

• 300 grams of minced meat

 

• 100 grams of cheese

 

• Bulb

 

• 1 egg

 

• 20 grams of semolina

 

• Quail eggs

 

• Spices.

 

Grate the cheese on a medium grater. Chop onion. Add the minced cheese, onion, croup, egg, spices, and mix. To form cutlets, making in each cavity, put on a baking tray with a depression upwards (I pre-lightly fried cutlets in vegetable oil). Bake in the oven at 200 degrees for about 40 minutes. For 10 minutes. Until ready to drive into the cavity on the quail egg. Serve with vegetable garnish.

   
© ALLROUNDER