ДОМЕН в продаже

Найти рецепт  

   

Все ваше sa  

   

Войти  

   

Интересное lin  

   
Joomla шаблоны бесплатно http://joomla3x.ru

Куриные ножки в мешочке.

500 г слоеного теста, 6 штук куриной голени, 300 г шампиньонов, 300 г кабачков или баклажанов, 1 большая луковица, соль, перец, растительное масло.

Баклажаны нарезать кубиками и подержать минут 15 в подсоленной воде. Затем промыть в холодной воде. Лук и грибы мелко нарезать. Обжарить лук на растительном масле до прозрачности, добавить баклажаны, затем грибы. Посолить и жарить до тех пор, пока не испарится вся жидкость. Охладить. Голень вымыть, обтереть салфеткой, посолить, поперчить и обжарить на растительном масле до готовности. Охладить.

Тесто раскатать в пласт толщиной примерно в 5 мм, нарезать его на квадратики 15x15 см.

В серединку каждого квадратика положить 2-3 ст. ложки начинки. На начинку поставить голень. Края теста собрать и завязать ниткой (не туго). Косточки можно обернуть фольгой, чтобы они не подгорели. Противень застелить пергаментом. Выложить на него мешочки, поставить в разогретую до 180 градусов духовку. Выпекать 15-20 минут. С готовых мешочков снять нитку.

{source}
<?php
    <?php global $sape; echo $sape->return_links(2);
?>---
<?php
    <?php global $linkfeed; echo $linkfeed->return_links(2);
?>
<script type="text/javascript"><!--
google_ad_client = "pub-1605707951222170";
/* 728x90, создано 09.08.09 */
google_ad_slot = "0224671925";
google_ad_width = 728;
google_ad_height = 90;
//-->
</script>
<script type="text/javascript"
src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js">
</script>
{/source}

Chicken legs in a bag.

 

500 g of puff pastry, 6 pieces of chicken drumstick, 300 g of champignons, 300 g of zucchini or eggplant, 1 large onion, salt, pepper, vegetable oil.

 

Eggplants cut into cubes and hold for 15 minutes in salted water. Then rinse with cold water. Onion and mushrooms finely chopped. Fry the onion in vegetable oil until it is clear, add eggplant, then mushrooms. Salt and fry until all the liquid has evaporated. To cool. Wash the shin, wipe with a napkin, salt, pepper and fry in vegetable oil until cooked. To cool.

 

Dough rolled into a layer about 5 mm thick, cut into squares 15x15 cm.

 

In the middle of each square put 2-3 tbsp. Spoons of the filling. Put the shin on the stuffing. Cut the edges of the dough and tie it with a thread (not tight). Bones can be wrapped with foil, so they are not burned. Cover the parchment with parchment. Put the bags on it, put it in a preheated oven to 180 degrees. Bake for 15-20 minutes. With the finished bags to remove the thread.

   
© ALLROUNDER