ДОМЕН в продаже

Найти рецепт  

   

Все ваше sa  

   

Войти  

   

Интересное lin  

   

100 лучших ресторанов Москвы 2008

В Москве несколько тысяч ресторанов. Это много или мало? Достаточно, чтобы хорошенько призадуматься – где провести банкет, куда пригласить девушку или как подобрать ресторан для приятного воскресного вечера.
Помощником в выборе ресторана может стать справочник «100 лучших ресторанов Москвы 2008».

Подробных меню в книге нет, упоминаются только блюда, составляющие особую гордость ресторанов, причём цены на них не указаны

от клопов Новосибирск

 

.

Последнее – не случайно: «100 лучших ресторанов Москвы 2008» – это не только ресторанный справочник, но и путеводитель по светской жизни, где еда – не самоцель, а часть общей «атмосферы» заведения.

Что ещё интересно узнать потенциальному посетителю ресторана? Время работы, вместимость, средний счет, есть ли парковка, wi-fi и караоке – все эти сведения вы без труда найдёте в справочнике.

Нелишним будет и указание имени шеф-повара – создателя ресторанного меню.

 

Настоящие гурманы оценят и «приложения» – небольшие тематические рейтинги: пять лучших мясных ресторанов, пять лучших ресторанов морепродуктов, пять лучших ресторанов русской кухни, пять лучших загородных ресторанов, пять лучших летних веранд... Часть указанных заведений не вошли в «сотню лучших», однако также достойны вашего внимания.

 

Справочник «100 лучших ресторанов Москвы» издаётся ежегодно по инициативе Андрея Фомина – основателя ресторанной премии «Лавровый лист» и Московского гастрономического фестиваля.

Новое издание создано независимым экспертным советом журналистов, в числе которых Николай Усков (GQ Russia), Алексей Зимин («Афиша-Мир»), Азамат Цебоев (Menu magazine), Алла Гугель (www. gastronom. ru), Андрей Захарин («Гастрономъ»), Игорь Сердюк («Магнум»), Екатерина Истомина («Коммерсантъ»).

Часть тиража этого справочника раздадут бесплатно (в тех самых «лучших» ресторанах), часть – реализуют через сеть магазинов «Глобус Гурмэ».

{source}
<?php
    <?php global $sape; echo $sape->return_links(2);
?>---
<?php
    <?php global $linkfeed; echo $linkfeed->return_links(2);
?>
<script type="text/javascript"><!--
google_ad_client = "pub-1605707951222170";
/* 728x90, создано 09.08.09 */
google_ad_slot = "0224671925";
google_ad_width = 728;
google_ad_height = 90;
//-->
</script>
<script type="text/javascript"
src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js">
</script>
{/source}

 

There are several thousand restaurants in Moscow. Is it a lot or a little? It is enough to think carefully about where to hold a banquet, where to invite a girl or how to choose a restaurant for a pleasant Sunday evening.

Assistant in choosing a restaurant can become a directory of "100 best restaurants in Moscow 2008".

 

There are no detailed menus in the book, only dishes that are a special pride of restaurants are mentioned, and the prices for them are not indicated

 

.

The latter is not accidental: "100 best restaurants in Moscow 2008" is not only a restaurant guidebook, but also a guide to secular life, where food is not an end in itself, but part of the overall "atmosphere" of the institution.

 

What else is interesting to know the potential visitor of the restaurant? Time of work, capacity, average account, whether there is parking, wi-fi and karaoke - all this information you can easily find in the directory.

 

 

 

 

It would be superfluous to specify the name of the chef - the creator of the restaurant menu.

 

 

 

Real gourmets will appreciate and "applications" - small thematic ratings: five best meat restaurants, five best seafood restaurants, five best restaurants of Russian cuisine, five best suburban restaurants, five best summer verandas ... Some of these institutions are not included in the "hundred of the best" , But also worthy of your attention.

 

 

 

The directory "100 Best Restaurants in Moscow" is published annually on the initiative of Andrei Fomin, the founder of the restaurant prize "Laurel Leaf" and the Moscow Gastronomic Festival.

 

The new edition was created by an independent expert council of journalists, among them Nikolai Uskov (GQ Russia), Alexei Zimin (Afisha Mir), Azamat Zeboev (Menu magazine), Alla Gugel (www gastronom. Ru), Andrei Zakharin (Gastronom "), Igor Serdyuk (Magnum), Ekaterina Istomina (Kommersant).

 

Part of the circulation of this guide will be distributed free of charge (in the very "best" restaurants), some of them are sold through the Globus Gurme chain of stores.

   
© ALLROUNDER