Интернет-магазин nachodki.ru

Добавление сахара при приготовлении вина.

Важным элементом в процессе приготовления вина - сахар. Установлено, что 1% сахара в ягодном соке при сбраживании отдает 0,62% спирта. Так, например, если надо получить в вине 10% спирта, то в соке до брожения должно быть содержание сахара около 17%.

Для получения вин с необходимыми качествами добавляют сахар: для крепких вин — 250 грамм, для сладких — 300 грамм на один литр сусла.

Необходимое количество сахара вносят равными долями с 4 по 10 дни брожения, растворяя его в вине.

При добавлении воды надо учитывать, что 1 килограмм сахара повышает объем жидкости на 0,6 литра.

Можно рекомендовать такой состав сусла (количество воды и сахара дается на один литр сока):

смесь соков черной и красной смородины — 1,2 литра воды, шестьсот грамм сахара;

вишневый сок — 0,3 литра воды, 330 грамм сахара;

малиновый сок — 0,4 литра воды, четыреста грамм сахара;

сливовый сок — 0,4 литра воды, 330 грамм сахара;

рябиновый сок — 1 литр воды, 550 грамм сахара;

крыжовенный сок — 0,4 литра воды, 340 грамм сахара;

яблочный сок — без воды, 220 грамм сахара.

{source}
<?php
    <?php global $sape; echo $sape->return_links(2);
?>---
<?php
    <?php global $linkfeed; echo $linkfeed->return_links(2);
?>
<script type="text/javascript"><!--
google_ad_client = "pub-1605707951222170";
/* 728x90, создано 09.08.09 */
google_ad_slot = "0224671925";
google_ad_width = 728;
google_ad_height = 90;
//-->
</script>
<script type="text/javascript"
src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js">
</script>
{/source}

Adding sugar in the preparation of wine.

 

An important element in the process of making wine is sugar. Found that 1% of sugar in berry juice with fermentation gives 0.62% of alcohol. So, for example, if you need to get 10% alcohol in wine, then in the juice before fermentation there should be a sugar content of about 17%.

 

To obtain wines with the necessary qualities, add sugar: for strong wines - 250 grams, for sweet wines - 300 grams per liter of wort.

 

The necessary amount of sugar is added in equal parts from 4 to 10 days of fermentation, dissolving it in wine.

 

When adding water, it must be taken into account that 1 kilogram of sugar increases the volume of liquid by 0.6 liters.

 

It is possible to recommend such a composition of wort (the amount of water and sugar is given per one liter of juice):

 

A mixture of black and red currant juices - 1.2 liters of water, six hundred grams of sugar;

 

Cherry juice - 0.3 liters of water, 330 grams of sugar;

 

Raspberry juice - 0.4 liters of water, four hundred grams of sugar;

 

Plum juice - 0.4 liters of water, 330 grams of sugar;

 

Raspberry juice - 1 liter of water, 550 grams of sugar;

 

Root juice - 0.4 liters of water, 340 grams of sugar;

 

Apple juice - without water, 220 grams of sugar.

   

Вход и регистрация  

   
   
© ALLROUNDER